Skip to content

ZEISS SmartLife

- Legyen felkészült napjaink szemünket érő kihívásaira -

Czékmann Optika
SuperB

ZEISS Progressive Precision Superb

A viselő arcának anatómiájához igazodva. Manapság a termékfejlesztések egyik mozgatórugója az emberi test egyedisége, mivel egyre nagyobb az igény az anatómiánkhoz illeszkedő termékekre.A szemünk és anatómiánk átfogó megközelítése Az egyének anatómiája különbözik, nincs két egyforma arc.Ha a szemüveglencse nem illeszkedik a viselő arcának anatómiai jellemzőihez, akkor előfordulhat, hogy a viselő nem tudja kihasználni a 3D látásban rejlő összes lehetőséget, pedig ez elengedhetetlen a távolság érzékeléséhez. Kutatások szerint a progresszív szemüveglencsét viselők 50%-a tapasztal valamilyen problémát látása során: nem lát élesen távolra, a periférián torz képet lát, 3D látása korlátozott és / vagy nehezen állapítja meg a távolságokat.** 1 000 fogyasztót érintő külső piackutatás Németországban és az Egyesült Államokban (2014) A ZEISS Progressive Precision Superb erre a problémára olyan megoldást kínál, amely a szem-lencse-keret rendszer optimális összhangját biztosítja.

Individual

ZEISS Progressive Individual

Személyre szabott, hogy minden egyedi igénynek megfeleljen. Manapság egyre többen követnek az átlagostól eltérő, egyedi életvitelt. Ők természetesen megfelelő személyre szabott megoldásokat keresnek.A szemre az egész ember részeként kell tekintenünk Nincs két egyforma ember, és az egyének között nem csak anatómiai a különbség.A stílus és a vizuális elvárások szorosan kötődnek az életstílushoz. A progresszív lencsének nem csak a viselő élettani sajátosságaihoz, hanem mindennapjainak fő tevékenységeihez is illeszkednie kell.ZEISS Progressive Individual erre a problémára kínál megoldást, amely bármilyen szituációban a legjobb természetes látást jelenti.

Napjaink folyamatosan mozgásban lévő, mindig online világában szabadon böngészhetünk, kattinthatunk, nagyíthatunk vagy bringázhatunk. Bárhol és bármikor. De azzal is tisztában kell lennünk, mi vesz körül minket, miközben az okostelefonunkra, laptopunkra vagy tabletünkre figyelünk.

Czékmann Optika

Olyan szemüveglencsére van szükségünk, ami lépést tud tartani az online és folyamatosan mozgásban lévő életmódunkkal.

SmarLife

Életkorunkkal együtt vizuális igényeink is változnak.

Czékmann Optika

#SZEMVIZSGÁLAT #SZEMÜVEGKERET NYÍREGYHÁZA #SZEMÜVEGKERET AKCIÓ NYÍREGYHÁZA #SZEMÜVEG #ZEIIS LENCSE AKCIÓ NYÍREGYHÁZA #OPTIKA NYÍREGYHÁZA #CZÉKMANN OPTIKA NYÍREGYHÁZA #LÁTÁSVIZSGÁLAT NYÍREGYHÁZA #ZEISS LENCSE AKCIÓ NYÍREGYHÁZA #BLUEPROTECT NYÍREGYHÁZA #DRIVE SAFE NYÍREGYHÁZA #PROGRESSZÍV LENCSE AKCIÓ NYÍREGYHÁZA #MULTIFOKÁLIS LENCSE AKCIÓ NYÍREGYHÁZA #ÁRGARANCIA SZEMÜVEGLENCSÉRE #KOMPLETT SZEMÜVEG KÉSZÍTÉS #AHÁNY ÉVES ANNYI % KEDVEZMÉNY #LACOSTE NYÍREGYHÁZA #DIGITAL LENS NYÍREGYHÁZA #LÁTÁS HÓNAPJA NYÍREGYHÁZA #LÁTÁS HÓNAPJA AKCIÓ #FONTOS A LÁTÁSOM #VÉKONYÍTOTT LENCSE AKCIÓ #VÉKONYÍTOTT LENCSE AKCIÓ NYÍREGYHÁZA #FÉNYRE SÖTÉTEDŐ LENCSE #BIFOKÁLIS LENCSE #BIFOKÁLIS LENCSE AKCIÓ #BIFOKÁLIS LENCSE NYÍREGYHÁZA #LEGJOBB ÁR GARANCIA #MEGSZOKÁSI GARANCIA #ZEISS MINŐSÉGI GARANCIA #ZEISS KIEMELT PARTNER