Skip to content

ZEISS DriveSafe

- Egyetlen szemüveg mindennapi használatra és a biztonságosabb vezetéshez -

Czékmann Optika

ZEISS DriveSafe akció a Czékmann Optikánál

Vezetés közben sokan érzik magukat kényelmetlenül, bizonytalanok és feszültek. Különösen igaz ez rossz látási és időjárási viszonyok között, például esőben, ködben, félhomályban vagy éjszaka. Nagy átlagban a szemüvegviselők 83%-a autót is vezet. A vezetés bárkinek problémákat okozhat. Nem számít az út hossza, a jó látás nélkülözhetetlen a biztonsághoz.A ZEISS DriveSafe lencsékkel a ZEISS egy új szemüveglencse termékkategóriát vezet be a mindennapos használatra. Ezeket a lencséket kimondottan azoknak a vizuális igényeit szem előtt tartva terveztük meg, akik vezetés közben nagyobb biztonságban és kényelemben szeretnék érezni magukat. A ZEISS DriveSafe szemüveglencsék egyfókuszú és progresszív kivitelben is elérhetőek.*Forrás: Piackutatás 36 optikus és 480 fogyasztó bevonásával az Egyesült Államokban és Németországban, 2013. augusztus.

Czekmann Optika

A ZEISS kifejlesztett egy három összetevőből álló szemüveglencse konstrukciót a mindennapi használatra, hogy a vezetést biztonságosabbá és kényelmesebbé tegye.

- A Luminance Design® Technológia a ZEISS-től figyelembe veszi a pupilla méretét gyenge fényviszonyok között

- A ZEISS DuraVision DriveSafe réteg akár 64%-kal csökkenti az érzékelt tükröződéseket

- A ZEISS DriveSafe lencsekialakítás akár 43%-kal nagyobb köztes látómezővel rendelkezik, hogy könnyebben válthassunk fókuszt a műszerfal és a tükrök között. És távoli látómezeje is akár 14%-kal nagyobb, hogy az útról átfogóbb képet kapjunk.

1//
Jobb látás gyenge fényviszonyok között, hogy a vezetés biztonságosabb és kényelmesebb legyen

2//

Kevesebb tükröződés éjszaka a szembejövő autókról és közvilágításról

3//

Az út, a műszerfal, a belső és a külső tükrök is megfelelően láthatók

Előnyök a szemüvegviselő szempontjából

Egyetlen szemüveg mindennapi használatra és biztonságosabb vezetéshez:

- Jobb látás gyenge fényviszonyok között, hogy a vezetés biztonságosabb és kényelmesebb legyen

- Kevesebb tükröződés éjszaka a szembejövő autókról és közvilágításról

-Az út, a műszerfal, a belső és a külső tükrök is megfelelően láthatók

Czékmann Optika

A viselők nagyon elégedettek a ZEISS DriveSafe szemüveglencsével*

97% vezetés közben

94% mindennapi tevékenységek közben, pl. az irodai munka közben

Czékmann Optika
Czékmann Optika

#SZEMVIZSGÁLAT #SZEMÜVEGKERET NYÍREGYHÁZA #SZEMÜVEGKERET AKCIÓ NYÍREGYHÁZA #SZEMÜVEG #ZEIIS LENCSE AKCIÓ NYÍREGYHÁZA #OPTIKA NYÍREGYHÁZA #CZÉKMANN OPTIKA NYÍREGYHÁZA #LÁTÁSVIZSGÁLAT NYÍREGYHÁZA #ZEISS LENCSE AKCIÓ NYÍREGYHÁZA #BLUEPROTECT NYÍREGYHÁZA #DRIVE SAFE NYÍREGYHÁZA #PROGRESSZÍV LENCSE AKCIÓ NYÍREGYHÁZA #MULTIFOKÁLIS LENCSE AKCIÓ NYÍREGYHÁZA #ÁRGARANCIA SZEMÜVEGLENCSÉRE #KOMPLETT SZEMÜVEG KÉSZÍTÉS #AHÁNY ÉVES ANNYI % KEDVEZMÉNY #LACOSTE NYÍREGYHÁZA #DIGITAL LENS NYÍREGYHÁZA #LÁTÁS HÓNAPJA NYÍREGYHÁZA #LÁTÁS HÓNAPJA AKCIÓ #FONTOS A LÁTÁSOM #VÉKONYÍTOTT LENCSE AKCIÓ #VÉKONYÍTOTT LENCSE AKCIÓ NYÍREGYHÁZA #FÉNYRE SÖTÉTEDŐ LENCSE #BIFOKÁLIS LENCSE #BIFOKÁLIS LENCSE AKCIÓ #BIFOKÁLIS LENCSE NYÍREGYHÁZA #LEGJOBB ÁR GARANCIA #MEGSZOKÁSI GARANCIA #ZEISS MINŐSÉGI GARANCIA #ZEISS KIEMELT PARTNER