Kontaktlencse előfizetéseink

- Kontaktlencse -

Czékmann Optika

A Czékmann Optikánál 4 egyszerű lépésben lehet kontaktlencséje

Czékmann Optika

Kontaktlencse kisokos

Mielőtt a lencsékhez nyúlna, minden alkalommal mossa meg a kezét, alaposan öblítse le a szappant, majd kezét olyan törülközővel szárítsa meg, ami nem bolyhosodik!

A kontaktlencsét minden esetben a smink felvitele előtt helyezze a szemére, és a smink lemosása előtt távolítsa el szeméről!

Kizárólag abban az esetben viselje lencséjét alvás közben az éjszaka során, ha azt kontaktlencse illesztője is javasolja.

Vízi sportokhoz kizárólag a naponta eldobható lencséket ajánljuk!

Kizárólag az erre a célra készített lencséket használhatja többször. Az egyszer használatos, napi cseréjű lencséit használat után minden esetben dobja el, ne tisztítsa, tárolja további viseléshez!

Az egyszer használatos kontaktlencsék kivételével lencséit, azok viselete után, minden alkalommal tisztítsa meg! Óvatosan dörzsölje meg a lencsék mindkét oldalát, és alaposan öblítse le azokat friss ápolószerrel!

Igen. Minden lencsecserét követően, de legalább 30 naponta cserélje le a tároló tokot.

Az oldat egyszer használatos, soha ne használja fel többször!

Az ápolófolyadék szavatosságát megtalálja a flakonon. Ne használja, ha lejárt!

Szembetegség vagy sérülés esetén ne viselje kontaklencséit! Amennyiben szemcseppet vagy szemgyógyszert használna, előtte minden esetben konzultáljon kontaktlencse-illesztőjével!

Igen. Ügyeljen rá, hogy bal és jobb oldali lencséit ne cserélje fel és mindig a megfelelő jelzésű tároló rekeszbe helyezze őket!

Czékmann Optika