Skip to content

Törhetetlen szemüvegek

Czékmann Optika
NanoVIsta

Miért válassz törhetetlen szemüveget gyerekednek?

Miért a NanoVista? A NanoVista szemüvegek egy SILIFLEXTM nevű anyagból készülnek, és 35%-kal könnyebbek, mint az acetátból készült más gyerek keretek. További különlegessége, hogy egy rendkívül hajlékony, törhetetlen anyag, mely nagyon könnyen formálható, ezért maximálisan kényelmes viseletet biztosít a gyerkőcök számára.

A NANO VISTA szemüveg valójában 2 keret 1-ben! Egyedülálló módon, kétféleképpen rögzíthető a gyermekek fején, ezzel biztosítva a fix tartást minden élethelyzetben. A Nano Solar Clip továbbfejlesztett szemüvegkeret pedig nemcsak optikai keret és sportszemüveg, hanem dioptriás napszemüveg is, egy mágneses polarizált előtétnek köszönhetően! Így egy gyermek számára 3 keret helyett elég 1-et vásárolni!

Miért válassz törhetetlen szemüveget magadnak?

A Dosuno, a felnőttek törhetetlen szemüvege! Azoknak, akik aktív életet élnek, korábban kompromisszumot kellett kötniük: stílusos legyen a szemüvegük, vagy sportos? A Dosuno márka megoldotta ezt a problémát, hiszen ez a szemüveg a legfrisseb trendeknek felel meg: divatos, ugyanakkor könnyen sportszemüveggé alakítható a cserélhető száraknak köszönhetően?

A Dosuno ugyanabból a könnyített egyedi fejlesztésű szilikonból, a SILIFLEXTM-ből készül, mint a törhetetlen gyerekszemüvegek, a Nano Visták. Webshopunkon sokféle színben és formában érhetők el a női és férfi modellek!

DosUno
Czékmann Optika
Czékmann Optika

Időpontfoglalás ingyenes látásvizsgálatra

Biztonsági kód:
security code
Kérjük, írja be a biztonsági kódot:

Foglalás